Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Succesvolle Demo Days in Boussu

Met de laarzen doorheen het stof trotseerden de zowat 4.500 bezoekers van Demo Days een parcours van 3 km langs de exposanten doorheen de Terril Saint-Antoine in Boussu. Deze succesvolle opkomst betekent een stijging van het aantal bezoekers met 16%, ten opzichte van de editie in 2018. Tijdens dit tweedaagse evenement konden de bezoekers meer dan honderd machines, vrachtwagens, breek- en zeefinstallaties naar hartenlust testen of gewoon genieten van de demonstraties op dit impressionante terrein.

Succesvolle Demo Days in Boussu (2)
Na een eerste geslaagde editie in Braine-l’Alleud was het 33 ha grote terrein in Boussu het perfecte decor om nog meer merken tentoon te stellen. Ongeveer zestig exposanten, verspreid over vier grote zones, demonstreerden op de hellingen hun machines op verschillende hoogtes. Ook voor de truckmerken werd een zeer ruim parcours voorzien met diverse uitdagingen. Behalve de leveranciers van grondverzetmachines en trucks, waren er ook stands van leveranciers van uitrustingsstukken, GPS-systemen, automatische vetsmeersystemen, enz. De eerstvolgende Demo Days vinden plaats in september 2024, maar eerst is er nog de 40ste editie van Matexpo, van 6 tot 10 september 2023.
 
 
 
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten