Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

TVH Equipment neemt Padix over

TVH Equipment heeft op 1 maart de handelsactiviteiten van het Diksmuidse bedrijf Padix overgenomen. Padix werd opgericht in 1999 en verhuurt hoogwerkers. De onderneming heeft een vloot van 90 machines. Voor TVH Equipment wordt dit een nieuwe vestiging, naast de bestaande in Waregem, Antwerpen, Londerzeel, Maaseik, Sint-Niklaas en Nijvel.

tvh
COPYRIGHT TVH www.tvh.com

TVH Equipment, met hoofdzetel in Waregem, verhuurt niet enkel hoogwerkers, maar ook onder meer schaarliften, verreikers en heftrucks. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook nieuwe en tweedehandsmachines en heeft het een onderhoudsafdeling die instaat voor onderhoud en herstelling.

Voor de klanten van Padix wijzigt niets. Zij kunnen nog steeds terecht bij hun vertrouwde contactpersonen. Uiteraard zullen zij voor­taan wel kunnen genieten van een uitgebreider aanbod aan verhuurmachines. In de verhuurvloot van TVH Equipment zitten liefst 5.000 machines, waarbij 3.300 hoogwerkers.

Mateco Holding nv, het overkoepelende bedrijf boven TVH Equipment, heeft eind vorig jaar ook al bedrijven in Spanje en Duitsland overgenomen. Nu komt er dus ook een extra investering in België, om ook hier de spreiding van de verhuurlocaties te verbeteren. “We willen graag zo dicht mogelijk bij onze klanten staan, vandaar de keuze om met lokale depots te werken. Dankzij de overname van Padix kunnen we voortaan ook onze klanten in de kustregio beter bedienen”, stelt Kristof Coudenys, managing director van TVH Equipment.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten