Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

TVH Equipment reikt altijd hoger en verder, in alle veiligheid

Als specialist- verhuurder is het voor TVH Equipment vanzelfsprekend om de nieuwste ontwikkelingen bij de fabrikanten op de voet te volgen. Zo spelen ze altijd in op de snel veranderende vraag van de huurmarkt. Ze bieden telkens de gepaste machine aan als efficiënte en veilige  huuroplossing op maat. Hieronder een overzicht van de nieuwste introducties in de verhuurvloot.

tvh 1

De autohoogwerker met knikarm Isoli PNT210J  is een ‘alleskunner’ die uitblinkt dankzij zijn grote zijdelingse reikwijdte in combinatie met vijf stempelvarianten. Zelfs wie kiest voor een smalle stempeling waarbij de vier stempels binnen spiegelbreedte blijven, kan toch bijna 21 m hoog en bijna 10 m zijdelings reiken.

Dat de stempels binnen spiegelbreedte blijven, is een enorme meerwaarde bij werken langs drukke straten. De coming-home-functie maakt de machine na het werk met één druk op de knop weer rijklaar. De jib op het uiteinde van de telescooparm maakt zeer accurate bewegingen tot bij de werkplek op hoogte gemakkelijker.

Telescoophoogwerker

De Isoli PT230 is een autohoogwerker met telescooparm van de allernieuwste generatie. Het is een 23 m rechte telescoophoogwerker die een zijdelingse reikwijdte haalt van liefst 14 m. De klant kan kiezen uit vijf stempelvarianten waarbij het werkbereik automatisch aangepast wordt. Ook hier zorgt de inpakfunctie (coming-home) voor het zorgeloos opbergen van de hefarm en steunpoten zodat de machine meteen rijklaar is.

Autohoogwerker

De mogelijkheden van de knikarmhoogwerker Versalift VTX240 met een werkhoogte tot 24 m zijn nagenoeg onbeperkt dankzij de specifieke tweedelige knikarm. Men kan er zelfs tot 4 m onder het straatniveau mee werken. Ook de variabele stempeling en snelle inpakfunctie maken van de Versalift VTX240 een aanrader.

Spinrupshoogwerker

De knikarm-spinrupshoogwerker Teupen Leo 24GT is de grotere broer van de bestseller Leo 21GT. Zelfs met een platformbelasting van 250 kg brengt deze machine de bedienaars naar een werkhoogte van maximaal 24 m of een maximale zijdelingse reikwijdte van 12 m. De stempelautomaat en de vier stempelvarianten maken dit toestel bruikbaar op alle ondergronden.

Het lcd-scherm op het platform toont alle noodzakelijke informatie en beperkt zo het aantal bedieningsfouten. De Kubota-dieselmotor en de afzonderlijke elektrische aandrijving maken de Teupen Leo 24GT perfect bruikbaar binnen en buiten. Ook hier zorgt de inpakfunctie voor het snel en zorgeloos inpakken van de machine.

Zes vestigingen

TVH Equipment levert bij elke machine uiteraard ook een onberispelijke service. TVH Equipment is een jonge, moderne verhuurvloot met machines die gemiddeld 3,5 jaar oud zijn. De onderneming heeft naar eigen zeggen één van de meest complete gamma’s op de markt, met kwaliteitsmerken als JLG, Isoli, Teupen, Doosan, Manitou en John Deere. De onderneming garandeert snelle en correcte leveringen dankzij meer dan 70 chauffeurs en zes vestigingen in België. Meer dan 80 mobiele gespecialiseerde technici staan klaar voor dringende interventies ter plaatse.

 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten