Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

TVH neemt Rentalift over

TVH Equipment heeft de firma Rentalift uit Izegem overgenomen van Van den Dorpe Handling Equipment. Die laatste wil zich focussen op activiteiten in de logistiek, industrie en havens.

TVH Equipment
“Wij zijn ervan overtuigd dat de ploeg en de klanten van Rentalift aan TVH Equipment de juiste partner hebben om het serviceniveau en groei te kunnen garanderen”, zegt Simon Van den Dorpe.
 
Rentalift werd in 2001 opgericht door de familie Deschrijvere-De Leersnyder. Het bedrijf is actief in de verhuur van schaarliften, hoogwerkers, verreikers en heftrucks over gans Vlaanderen, met een duidelijke regionale verankering in West- en Oost-Vlaanderen. Daarnaast verkoopt Rentalift in exclusiviteit twee sterke merken, Jekko en Multitel, beide actief in een nichemarkt.
 
“Voor de klanten van Rentalift verandert er niets. Hun vertrouwde contactpersonen blijven hen dagelijks adviseren vanuit Izegem met de gekende service”, verklaart Kristof Coudenys, CEO bij TVH Equipment.
 
TVH Equipment heeft zijn hoofdzetel in Waregem en heeft filialen in Diksmuide, Sint-Niklaas, Londerzeel, Antwerpen, Nijvel en Maaseik.
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten