Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Van der Ende Groep haalt twee directieleden binnen van buiten de sector

Van der Ende Groep, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek, heeft de voorbije jaren een forse nationale en internationale groei doorgemaakt. Vorig jaar nam de Nederlandse groep ook Quality Pumps & Machines uit Lochristi over. 

HET LAATSTE BLAD - Van der Ende Groep
Rienk Boode Fotografie

Vorig jaar nam de Nederlandse groep Quality Pumps & Machines uit Lochristi over. Door die groei werd de interne organisatie bij Van der Ende Groep stevig geherstructureerd. Behalve Arie van der Wijden (Operatie) en Micha van Nieuwkerk (Commercie) werden met Chris van Staalduinen (Financiën) en Marcel Boon (HR & Organisatie) twee directieleden van buiten de sector binnengehaald. Dit geeft volgens Lex Van der Ende een andere dynamiek in het directieteam.

Het familiebedrijf was oorspronkelijk actief in de tuinbouw en is bij de klanten van het eerste uur nog steeds bekend als Van der Ende Pompen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten