Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Van Haut focust op Sany-graafmachines in Libramont

Van Haut toont op de beurs van Libramont opnieuw een mooie greep uit het gamma Sany-graafmachines. Dat begint met de minigraver van 1,6 ton en gaat tot verschillende modellen van 15 ton. 

Van Haut 2

De binnendraaiers van 2,7, 3,7 en 5,4 ton zijn standaard uitgerust met twee extra hydraulische circuits die proportioneel vanop de joysticks kunnen bediend worden. Bovendien zijn ze uitgerust met een flow control die zeer gemakkelijk voor verschillende uitrustingsstukken kan ingesteld worden op het machinedisplay.

China

Sany bewijst volgens Van Haut dat een Chinese fabrikant ook producten van superieure kwaliteit kan bouwen. Daarvoor maken ze trouwens gebruik van componenten van gerenommeerde Westerse en Japanse fabrikanten. In de Sany-machines zitten motoren van Yanmar of Isuzu, hydraulische componenten van Bosch-Rexroth, Kawasaki of Kasappa en ga zo maar door. Om dit argument nog meer kracht bij te zetten, geven ze bovendien vijf jaar garantie op de machines.

Topfabrikant

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Sany ondertussen al een topplaats claimt bij de wereldwijde fabrikanten van bouwmachines en vorig jaar, met zowat 46.000 geproduceerde graafmachines, vermoedelijk meer graafmachines bouwde dan eender welke andere fabrikant.

Aanbouwdelen

Als verdeler van aanbouwdelen van Steelwrist en Cangini zal Van Haut ook daarvan een selectie tonen op Libramont. Deze materieelinvoerder vind je op stand 82.01.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten