Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Vandaele Machinery in de boemetjes gezet door Himoinsa

Vandaele Machinery, de invoerder van de Spaanse Himoinsa-stroomaggregaten in België, won zopas de award ‘Company with best loyalty and commitment’ op het Europese congres van Himoinsa in Spanje.  Vorig jaar in Oostrozebeke vierden de twee bedrijven al dat hun samenwerking al een kwart eeuw duurt. Carl Vandaele kreeg de Award uit handen van executive director Lydia Gracia en sales & marketing director EMEA Guillermo Elum.

Vandaele Machinery in de boemetjes gezet door Himoinsa

Vandaele Machinery uit Oostrozebeke werd in 1993 verdeler van de Himoinsa-aggregaten en verkocht sindsdien meer dan 6.000 Spaanse stroomaggregaten in België. “Over de jaren heen hadden we een continue groei en evolutie.  Vandaag heeft Vandaele Machinery nog steeds hetzelfde doel: het verkopen van excellente kwaliteit en het garanderen een topservice”, vertelt Carl Vandaele, afgevaardigd bestuurder van Vandaele Machinery. 

Lydia Gracia benadrukt het harde werk van Vandaele Machinery gedurende deze periode.  Bovendien was Vandaele één van de eerste Himoinsa-verdelers in Europa.  “Onze groeistrategie is altijd gelinkt geweest aan ons distributeursnetwerk.  Luisteren naar de noden van de markt én het werken als team heeft er hier duidelijk toe geleid dat we ons  marktaandeel in België konden vergroten.  Bovendien hebben we altijd een kwalitatief hoogstaand product geleverd en een directe service via Vandaele Machinery“, benadrukt Gracia.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten