Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Verhelst Machines wordt exclusief verdeler Wolffkran-torenkranen

Verhelst Machines sloot zopas een partnership om de exclusieve verdeler van Wolffkran-torenkranen in België te worden. Daarnaast wordt Verhelst Machines ook niet-exclusieve verdeler voor Nederland. Als laatste worden ook de verhuuractiviteiten van Wolffkran in België overgenomen door Verhelst Machines.

Verhelst Machines
www.tombuysse.com
Verhelst Machines uit Oostende is gespecialiseerd in verhuur, onderhoud en verkoop van torenkranen, snelmontagekranen en bouwliften. De samenwerking tussen Wolffkran en Verhelst Machines startte tien jaar geleden om de ontwikkeling van Wolffkran op Belgische bodem te versterken. Wolffkran had al die tijd een eigen Belgisch kantoor, in Bornem.
 
Bij de start als exclusief verdeler maakt Verhelst Machines zich sterk dat ze de komende jaren 70 torenkranen zullen verkopen. “Ik ben trots en tegelijk vereerd om een merk als Wolffkran te vertegenwoordigen. Dit exclusieve partnership is het resultaat van een lange en succesvolle samenwerking tussen beide partijen waarbij we eerlijkheid en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel dragen. Together we can colour the sky even more red”, besluit Johan Verhelst, CEO van Verhelst Group, met een knipoog naar de bedrijfskleuren van Wolffkran.
 
“Gedurende jaren hebben we met Verhelst Machines een relatie opgebouwd gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. We zijn er dan ook van overtuigd dat met deze overdracht van verkoop- en verhuuractiviteiten de voetafdruk van Wolffkran in België vergroot kan worden en een goede service kan verleend worden aan klanten in het ganse land”, stelt Duncan Salt, CEO Wolffkran Holding AG.
 
Verhelst Machines maakt deel uit van de Verhelst Group, een familiale bouwonderneming met een jarenlange ervaring in de sector. Verhelst Machines is ontstaan in 1997 en gespecialiseerd in verhuur, verkoop, onderhoud en hersteldiensten van bouwliften, snelmontagekranen, torenkranen en stroomgroepen.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten