Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Wacker Neuson omarmt Open-S Alliance voor graafmachines

Wacker Neuson wil het werk op de bouwplaats zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken en richt zich steeds meer op interface-standaarden. "Met open standaarden helpen we de complexiteit op de bouwplaats te verminderen en zorgen we ervoor dat onze klanten de grootst mogelijke flexibiliteit hebben”, zegt Alexander Greschner, Chief Sales Officer van het concern.

BKBC (10)
Wacker Neuson

Om deze reden heeft de afdeling uitrustingsstukken de samenwerking met twee technologieleiders op het gebied van uitrustingsstukken voor graafmachines geïntensiveerd. 

De Open-S Alliance is een initiatief op basis van de gevestigde symmetrische S-standaard voor snelwisselsystemen voor graafmachines, die is uitgebreid met volledig hydraulische snelwissels met de Open-S-standaard. "We werken ook nauw samen met Oilquick om ervoor te zorgen dat onze aanbouwdelen zo goed mogelijk compatibel zijn met het Clean System voor volledig hydraulische snelwissels, die veel worden gebruikt in Centraal-Europa."

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten