Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Yanmar CE lanceert zijn kleinste wielladers ooit

Yanmar Compact Equipment breidt zijn wielladeraanbod uit met kleine maar toch krachtige machines. De nieuwe knik-/oscillatieverbinding op de geheel nieuwe V7- en V7-HW (Heavy Weight) wielladers houdt de totale machinehoogte onder de 2,5 meter, waardoor ze ideaal zijn voor gemakkelijk transport.

Ontwerp zonder titel (13)

De kleinste wielladers in het productassortiment van Yanmar CE zijn speciaal ontworpen om de snel veranderende vraag en de zware eisen van de bouw, landschapsarchitectuur en verhuurtoepassingen voor te blijven. De machines moeten het leven van de bestuurder gemakkelijker maken. Door de manoeuvreerbaarheid bijvoorbeeld. Met een totale hoogte van minder dan 2,5 meter, een breedte van 1.850 mm (met bak) en een totale lengte van slechts 5.238 mm, passen ze gemakkelijk in een standaardcontainer. 

De V7/V7-HW is vierwielaangedreven. Beide versies hebben een elektronisch geregelde aandrijflijn en een topsnelheid van 20 km/u, uit te breiden naar 30 km/u.

Ergonomie was bij het ontwerp prioritair. De bedieningselementen bevinden zich op een perfecte hoogte. Het zicht naar achter is bijzonder goed dankzij het ontwerp van de motorkap en de afwezigheid van een verticale uitlaatpijp. Grote spiegels en krachtige werklampen dragen bij aan de veiligheid en de bovenbeglazing helpt het werk van de machinist gemakkelijker te maken bij het dumpen op hoogte.

 Klanten kunnen hun machines ook verder laten personaliseren.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten