Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Omgevingsaanleg

Stem mee voor de publieksprijs ‘Publieke Ruimte 2024’

Het Groeningepark in Kortrijk, dat vorig jaar transformeerde van een grijze parking naar een groene oase, is genomineerd voor de Prijs Publieke Ruimte 2024. Naast Kortrijk zijn ook Gent (Cluster Steenakker) en Halle (Zenneterrassen) genomineerd.

BKBC (22)
Stad Kortrijk

Deze prestigieuze Prijs Publieke Ruimte beloont de beste realisaties in de openbare ruimte. 

Een vakjury nomineerde elk drie projecten in de categorieën ‘stedelijke projecten’ en ‘landelijke projecten’. In beide categorieën is een winnaar gekozen. Tijdens een congres op 24 april 2024 in Antwerpen worden ze bekendgemaakt. De andere genomineerden voor de Prijs Publieke Ruimte 2024 in de categorie ‘stedelijke projecten’ zijn Gent (Cluster Steenakker) en Halle (Zenneterrassen). In de categorie 'landelijke projecten' zijn de Wandelboulevard Heldenplein in Londerzeel, de Groene Zeedijk in Middelkerke de Bankbeekstraat in Wevelgem genomineerd.

De zes genomineerden maken ook nog kans op de Publieksprijs. Tot 24 april kan je stemmen via deze link naar de website van Publieke Ruimte


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten