Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Onderhoud

Al ingeschreven voor de Sustainable Building Academy (Gent Expo, 28/9)?

Bent u al ingeschreven voor de Sustainable Building Academy? Sustainable Building Academy (SBA) is hèt vak- en netwerkevenement voor integraal duurzaam ontwerpen, bouwen en onderhouden van gebouwen. Het kijkt verder dan energie alleen en zoekt vernieuwende invalshoeken voor o.m. onderhoudsvriendelijk ontwerpen, duurzaam water- en materiaalgebruik, gebruikscomfort en welzijn. SBA mikt op alle relevante partijen in het bouwproces: van bouwheer over architect, studiebureau en aannemer tot eindgebruiker en onderhoudsfirma. 

shutterstock_559589911

Sustainable Building Academy heeft een rijkelijk aanbod aan interessante lezingen, een interessante vakbeurs en een debat over onderhoudsvriendelijk ontwerpen (moderator Rik Neven, Architectura; panelleden: Jef Lembrechts, voorzitter VCB en gedelegeerd bestuurder Vanhout; Christophe Maes, voorzitter FABA en  gedelegeerd bestuurder Messiaen; Edward Sorgeloose, voorzitter BVA en zaakvoerder van Edward Sorgeloose Architecture; Joost Declerq, werkgroep duurzaamheid BVA en architect bij ar-te; en Almut Fuhr, Het Facilitair Bedrijf). Het evenement vindt plaats op 28 september 2017 in Flanders Expo in Gent. Voor een volledig overzicht van het programma en om in te schrijven kunt u terecht op www.sbacademy.be

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten