Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Onderhoud

Comfort Cleaning start dochterbedrijf voor DiBO

Cleaning Machines uit Zulte wordt de officiële dealer van DiBO-reinigingsmachines in Oost- en West-Vlaanderen. Moederbedrijf Comfort Cleaning, gespecialiseerd in industriële schoonmaak, gebruikt al sinds de oprichting in 2013 dagelijks de DiBO-machines. Die expertise en ervaring gebruiken zaakvoerders Fabrice Dezwarte en Frederick Delmuyle voor de aankoop, verkoop, verhuur en onderhoud van DiBO-machines. Het aanbod omvat hogedrukreinigers, veegmachines, schrobzuigmachines, professionele stofzuigers, hogedruktrailers, industriële stofzuigers en schoonmaakproducten.

Comfort Cleaning start dochterbedrijf voor DiBO
“Soms willen klanten zelf onderhoud uitvoeren. We kregen dan ook steeds vaker de vraag welke reinigingsmachines we daarvoor konden aanraden. Aanvankelijk verwezen we zulke klanten telkens door naar de DiBO-fabrikant in Antwerpen”, vertellen Dezwarte en Delmuyle. Dankzij een samenwerking met diezelfde fabrikant kan Cleaning Machines geïnteresseerden in Oost- en West-Vlaanderen voortaan meteen helpen. 
 
“DiBO-machines zijn bedoeld voor professioneel gebruik en onderscheiden zich duidelijk van zogenaamde huis-en-tuinmachines. En doordat elk onderdeel van de machines vervangen kan worden, staan we garant voor een langere levensduur”, zeggen de zaakvoerders. In het uitgebreide gamma vind je zowel machines voor kantoorschoonmaak als modellen die eerder in grotere ruimtes of voor andere types schoonmaak kunnen ingezet worden. Denk aan veegmachines voor magazijnen van duizenden vierkante meters of stofzuigers voor bouwafval. 
 
Een belangrijke troef van DiBO is dat hogedrukreinigers in België geproduceerd worden. Cleaning Machines leverde inmiddels al DiBO-reinigingsmachines aan de stad Waregem, Stas, Smappee, Agristo, Sanitair Dupont, D-Plates, Michiel Sulmon, … Naast het afleveren van de machines biedt Cleaning Machines ook service en onderhoud voor het volledige gamma. Ook onderdelen bijbestellen is mogelijk.
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten