Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Openbare ruimte

Publi-reportage | CAME, partner voor totaaloplossingen

Op 16 februari vind je tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussels Expo de automatiseringsfabrikant CAME terug op stand 2.16. Daar zullen ze hun beste oplossingen voor steden en gemeenten voorstellen. Denk hierbij aan toegangspoortjes, zoals voor metrostations of sporthallen, slagbomen voor parkings, vaste of verzinkbare palen om de doorgang in een bepaald stadsgedeelte te beperken. Dit alles al dan niet gecombineerd met een slimme toegangscontrole die enkel geautoriseerde personen of voertuigen doorlaat en anderen de toegang weigert.

50-ACS01_pc

Bovendien is deze toegangscontrole van CAME op afstand te bedienen en te configureren. Je hoeft als beheerder dus niet ter plekke te zijn om aanpassingen door te voeren.

CAME zal tijdens deze Vakbeurs hun gloednieuwe ACS-PS parkingsysteem voorstellen. Dit gamma bestaat uit in- of uitrijzuilen, met of zonder QR code lezers en printers, betaalintegratie of gepersonaliseerde display. Hier ontvangt de klant materiaal dat zo eenvoudig of geavanceerd als nodig is.

Daarnaast zullen ze ook hun verzinkbare paal G6 in de kijker zetten. Waarom? Deze paal wint vooral aan populariteit door het vervangbare en personaliseerbare omhulsel rond de paal. Dit laat toe om in te spelen op wat er op dat moment leeft in de stad: tijdelijk event of campagne, kerstdecoratie, noem maar op. Zo wordt de anti-rampaal plots veel meer dan enkel een oplossing die de veiligheid moet garanderen - alsof dat op zich nog niet genoeg is.

Deze nieuwigheden in combinatie met het bestaande gamma van slagbomen, tourniquets, speedgates en roadblockers, maakt van CAME nog meer dan ooit de partner die het totaalpakket aanbiedt.

https://www.came.com/be/nl/came-oplossingen

afbeelding-CAME
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!


Bouwprojecten