Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Openbare ruimte

Gezocht: ontwerpteam voor openbaar domein in Gent

Sogent zoekt een multidisciplinair ontwerpteam voor het ontwerp en de uitvoering van de aanleg van het openbaar domein in het projectgebied van circa 1,8 ha tussen het spoorwegdomein en de Koningin Fabiolalaan. De opdracht omvat ook het ontwerp en de uitvoering van de akoestisch wand op de grens tussen het projectgebied en het spoorwegdomein. Er wordt een langlopende opdracht beoogd die de volledige studieopdracht tot en met uitvoering omvat. De uitvoering kan in verschillende deelfases uiteenvallen.

Fabiolalaan

Deze opdracht is een opdracht voor diensten in de zin van art. 2, 21° van de Wet Overheidsopdrachten. De plaatsing gebeurt via mededingingsprocedure met onderhandeling in twee fasen. In de selectiefase worden 3 tot 5 kandidaten geselecteerd op basis van de  selectieleidraad (hier wordt geen vergoeding voorzien). In de tweede fase wordt een vergoeding van 10.000 euro betaald als tegemoetkoming in de opmaak van een offerte. Aanvraag tot deelneming kan enkel elektronisch en dient te gebeuren voor 11 u op 10 juli 2023. 

Meer informatie kan u krijgen bij wannes.devleeschauwer@sogent.be.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten