Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Polyclose

Diversiteit aan materialen en duurzaamheid voorop voor Deceuninck

Deceuninck, toonaangevend producent van kunststof en aluminium profielen voor ramen en deuren, is aanwezig met maar liefst drie stands, inclusief een aparte stand waar bezoekers de voordelen van de nieuwe GoBag kunnen ontdekken.

Deceuninck_woning05_048_ok

Gespreid over twee stands (1400 + 1500) licht het Deceuninck-team de voordelen toe van het volledige gamma in Decalu en Elegant. Daarnaast wordt ook de nodige aandacht gegeven aan Phoenix, het 100% gerecycleerde profiel in kunststof, en WESTA FP, het brandwerend schrijnwerk in aluminium. Ook producten zoals raamafkasting en vensterbanken worden gepresenteerd. Kom zeker langs op de stand om een beursvoordeel te genieten.

Uitbreiding met Elegant Flex-systeem

In het Elegant-gamma zien we een uitbreiding met het Elegant Flex-systeem. In 2024 worden er nog meer mogelijkheden binnen het Elegant kleurengamma uitgerold. Bekijk tijdens de beursdagen ook de nieuwe Elegant kleinhouten en vraag naar de nieuwe dorpelprofielen.

In het Decalu-gamma presenteert Deceuninck heel wat nieuwe oplossingen:

  • Zo is er Decalu F50 Facade, een aluminium gevelprofiel met ingebouwde vouwwand, die je via een ingenieus track-and-slide-concept opent en sluit. Dankzij dit nieuwe concept zijn vouwwanden tot maar liefst 15 meter mogelijk.
  • Deceuninck zet brandwerend schrijnwerk WESTA FP in de kijker, met een aanbod van nieuwe vuurvaste raamprofielen.
  • En het lanceert ook zeer slanke aluminium designprofielen voor binnendeuren, met een dikte van amper 32 millimeter.
  • Wat dacht je van Decalu Entra, een nieuw en uiterst competitief aluminiumprofiel? Via een aanbod in drie versies (HI, HI+ en HI++), een inbouwdiepte van 73 millimeter en vijf standaard topkleuren beschikbaar uit stock, beantwoordt dit raamsysteem perfect aan de noden van projectontwikkelaars en hun klanten.
  • Tot slot stelt Deceuninck een nieuwe aluminium deur met een high-end Instinct-slot voor. Dit nieuwe slot biedt de mogelijkheid om zoveel mogelijk sluitpunten als gewenst te voorzien, die je vanop afstand – via een app – bedient.

Onze visie op hybride bouwen

“Een beurs als Polyclose is voor ons het ideale platform om onze visie op hybride bouwen toe te lichten”, bevestigt Bernard Vanderper, sales manager West-Europa. “Vandaag worden bouwheren immers geconfronteerd met diverse uitdagingen, zoals hogere bouwbudgetten en steeds strenger wordende energieprestatienormen. Voeg daarbij de behoefte aan een maximale architecturale vrijheid en je beseft, dat we hen met de synergie tussen Elegant en Decalu een ideale oplossing kunnen aanbieden.”

“Elk raam telt”: een nieuwe manier om te communiceren over duurzame ramen

De campagne “Elk raamt telt” benoemt de duurzame aspecten van de raam- en deurprofielen die Deceuninck aanbiedt. Tegelijk geeft de fabrikant aan, dat in alle productielocaties al jarenlang inspanningen worden geleverd om de CO2-uitstoot tijdens het productieproces zo laag mogelijk te houden.
Met deze campagne ziet de eindconsument hoe Deceuninck en zijn partners het duurzaam produceren en leveren hoog in het vaandel dragen.

Extra stand voor GoBag-concept

Op Polyclose pakt Deceuninck ook uit met een extra beursstand (1018) om de lancering van het GoBag-concept te promoten. Dit concept – ontwikkeld met J.M.C. Containers – laat installateurs toe uitgebroken schrijnwerk op te laten halen opdat Deceuninck het kan recycleren. Zo dragen ze hun steentje bij aan een duurzaam productieproces. Tijdens de vakbeurs hoopt Deceuninck heel wat extra klanten van deze aanpak te overtuigen, via de actie 5 + 1 gratis. Eén bezoeker maakt kans op de hoofdprijs van 3 gratis GoBags (ter waarde van 630 euro).

Op donderdag 18 januari 2024 (tussen 17 en 20 uur) verwelkomen we iedereen ook graag op de nocturne om samen te klinken op het nieuwe jaar.

 
GoBag_isolated_ok

Deceuninck benadrukt diversiteit aan materialen en duurzaamheid tijdens Polyclose 2024.

DECE23-009-Sustainability_20M2_315x470_NL-FR_01
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten