Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Polyclose

GEZE: deursystemen, raam- en veiligheidstechniek

GEZE behoort tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van oplossingen voor deur-, raam- en veiligheidstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten en systemen op het gebied van manuele en automatische deuren, raam- en ventilatietechniek, RWA, vluchtwegcontrole en gebouwautomatisering.

GEZE_738994_GEZE_GmbH_Headquarters_ok

Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort, toegankelijkheid en veiligheid in de gebouwtechniek. Het is ons doel leefbare gebouwen te ontwikkelen met de hoogste mate van comfort en de grootst mogelijke veiligheid voor de gebruikers. GEZE staat voor innovatie, maximale kwaliteit en complete ondersteuning: van het oorspronkelijke idee en de planning tot en met de operationele implementatie, service en onderhoud.

GEZE GmbH is een Duits familiebedrijf met 160 jaar kennis en ervaring in deursystemen, raam- en veiligheidstechniek en is marktleider in Duitsland. GEZE is gevestigd in de buurt van Stuttgart, waar het beschikt over een grote ontwikkel- en productielocatie.

Voor meer informatie over onze producten en oplossingen, bezoek ons tijdens Polyclose 2024 op stand 1424.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten