Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Polyclose

Renson schakelt digitale versnelling hoger met RIO bestelplatform

Duurzame innovatie blijft bij Renson niet beperkt tot productontwikkeling. Voor een efficiëntere organisatie en opvolging van de bestellingen over productie tot levering en service gaat men er op hetzelfde elan verder met de productafdelingen ventilatie, zonwering en gevelbekleding. Met het digitale RIO platform zetten ook die – in navolging van de outdoor living afdeling begin 2021 – op 8 januari 2023 een volgende grote stap in een transparantere samenwerking met jou als professionele klant.

RENSON_Polyclose_RIO_ok

Dat levert je een aantal belangrijke voordelen op:

  • RIO bevat steeds de actuele prijzen. Zo ben jij bij elke offerteaanvraag meteen zeker van correcte prijzen, in complete transparantie.
  • Van zodra aangemeld in RIO krijg je je persoonlijk dashboard te zien, met al je lopende projecten in één oogopslag. In real time, waar je ook bent. Gebruiksvriendelijke filters helpen je om snel statussen of andere gegevens terug te vinden.
  • In de online configurator met inzicht in de brutoprijzen stel je elke oplossing op maat samen. Helder en praktisch. Dankzij gerichte vragen kom je er snel tot een gepersonaliseerd resultaat.
  • Parameters zoals afmetingen en producttype kan je eenvoudig wijzigen, zodat je snel varianten op een offerte kan aanvragen.
  • Nauwgezet opvolgen wordt kinderspel. Want bij de definitieve bestelling krijg je – naast een concrete levertermijn – meteen ook alle andere nuttige info over je bestelling. Ook van offertes en serviceaanvragen heb je op elk moment een actuele status.


Benieuwd? Kom er alles over te weten op onze stand 1220 op Polyclose.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten