Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Polyclose

VEKA presenteert gloednieuwe producten én versterkt team

Alle wegen leiden naar… VEKA. Wie op zoek is naar duurzame, marktgerichte innovaties en een kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening, moet zeker bij VEKA aankloppen! Met gloednieuwe producten en een versterkte service én expertise bezorgt VEKA installateurs en fabrikanten telkens weer een stapje voor op hun concurrenten.

VEKAMOVE

Meer licht, nieuwe designs en nog meer expertise


VEKAMOVE 76: meer licht, meer comfort

Als voorbeeld van productinnovatie introduceert VEKA zijn nieuwe schuifdeursysteem VEKAMOVE 76. Dit profiel maakt indruk door zijn technische finesse en vele andere voordelen: verborgen looprail, uniek middendichtingssysteem, snelle en eenvoudige installatie, uitstekende Uw-waarden en ruime designopties. Zo creëert VEKAMOVE 76 meer daglicht en comfort, vooral in compacte woonruimtes.

Fijnstructuur: nieuwe, stijlvolle designs

Met vijf trendkleuren, een bijzondere krasbestendigheid en hoge weerstand biedt VEKA Fijnstructuur een antwoord op de groeiende vraag naar gekleurde ramen en profielen met een matte afwerking. De nieuwe, moderne en stijlvolle decorfolies van VEKA Fijnstructuur zijn beschikbaar in antracietgrijs, kwartsgrijs, basaltgrijs, zilvergrijs en omber. Ze geven ramen en deuren van PVC een natuurlijke uitstraling en zijn van zo’n hoge kwaliteit, dat je het verschil met een aluminium raam bijna niet kan zien.

En nog veel meer VEKA op Polyclose

Met VEKA’s nieuwe producten kunt u in januari persoonlijk kennismaken tijdens Polyclose. Ontdek op de ruime beursstand van VEKA daarnaast ook demonstraties van schuifdeursystemen, ervaar de unieke en fluwele afwerking van VEKA SPECTRAL en kom meer te weten over AluConnect en andere innovatieve en duurzame productietechnieken van VEKA.

Bezoek VEKA tijdens Polyclose op stand 1412!

V.l.n.r.: Bjorn Dutry, Patrick Absil, Koen Braekman

VEKA-Team,-left-to-right,-Bjorn-Dutry,-Patrick-Absil,-Koen-Braekman
VEKA-fine-structure
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten