Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Regelgeving

Netwerkmomenten over geconventioneerde verhuur

De Vlaamse Regering lanceerde onlangs de ‘geconventioneerde verhuur’. Bedoeling is om 6000 extra sociale en geventioneerde huurwoningen te realiseren, onder meer door private initiatiefnemers financieel te motiveren. Om dit systeem bij potentieel geïnteresseerden bekend te maken, worden in juni zes netwerkmomenten georganiseerd.

AdobeStock_84065217

Via geconventioneerde verhuur wil de Vlaamse Regering het aanbod aan betaalbare en kwaliteitsvolle huurwoningen verruimen. Ook private initiatiefnemers worden hierbij financieel gemotiveerd om woonprojecten met sociale en geconventioneerde huurwoningen te realiseren. Meer informatie vindt u op https://www.vlaanderen.be/lokaal-woonbeleid/geconventioneerde-verhuur. Maar u kan ook participeren aan een netwerkmoment waarin het nieuwe stelsel wordt uitgelegd. U krijgt er antwoord op vragen als: hoe kunt u geconventioneerd verhuren en welke voordelen zijn hieraan verbonden? Hoe kunt u subsidies krijgen om sociaal en geconventioneerd te verhuren? Op deze netwerkmomenten kan u bovendien in dialoog gaan met burgemeesters, schepenen, algemeen directeurs van lokale besturen, huisvestingsambtenaren, coördinatoren van intergemeentelijke samenwerkingen, directeurs en voorzitters van woonmaatschappijen. Inschrijven kan op https://vmsw.wufoo.com/forms/netwerkmomenten-geconventioneerde-verhuur/

De netwerkmomenten

12/6
  VAC Hasselt

16/6
  VAC Gent

21/6
  VAC Brussel

27/6  Vives Brugge

29/6
  Syntra Antwerpen

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten