Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Techniek & technologie

Unieke gids: ‘Wat aannemers zélf denken over de bouwsector’

Aannemers krijgen dagelijks te maken met allerlei uitdagingen waarop ze niet altijd meteen een antwoord kunnen formuleren. Om ze te inspireren en oplossingen aan te reiken, bracht Buildwise in samenwerking met Bouwunie, Constructiv en FABA (Embuild) de interactieve digitale gids ‘wat aannemers zélf denken over de bouwsector’ uit.

AdobeStock_378797866

De digitale gids bundelt de belangrijkste uitdagingen waarmee aannemers dagelijks te maken krijgen. Ze is gebaseerd op diepte-interviews die Buildwise bij een uitgebreide range van bouwprofessionals hield. De belangrijkste topics zijn het aanhoudende personeelstekort, de veranderende regelgeving, de complexiteit van projectcoördinatie, het zoeken naar een correcte prijszetting en tijdige betaling, de strenger wordende klanteneisen, de noodzaak om voldoende expertise over de vakdomeinen heen te hebben, en de razendsnelle innovatie/digitalisering. De gids reikt meteen ook oplossingen aan en wijst de aannemers  door naar tal van bronnen met nuttige informatie en tips. Ze valt gratis te downloaden op https://www.buildwise.be/nl/landingpages/digitale-gids-aannemers-over-bouwsector/


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten