Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Techniek

Leerplatform voor geautomatiseerde poorten en deuren

Om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden op vlak van geautomatiseerde poorten en deuren organiseert de Assa Abloy Academy in Houthalen dit najaar opnieuw workshops, opleidingen en webinars. Er staan zowel fysieke als online leermogelijkheden op het programma.

klein

De Academy biedt architecten en aannemers een gevarieerd aanbod, waaronder de Lunch & Learn Masterclass op 26 oktober. Deze diepgaande training focust op industriële poorten, snelrolpoorten, laad- en lossystemen en automatische deuren. De Lunch & Learn service day op 30 november behandelt veiligheid en onderhoud van poorten en deuren. 

Interactief en online

Er zijn ook interactieve onlinesessies, zoals de BIM objecten-webinars op 21 september. In de voormiddag komen sectionale poorten, snelrolpoorten en laad- en lossystemen aan bod. In de namiddag gaat het over de automatische deuren (schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren). Een BIM-object is een digitaal beeld van een onderdeel uit een groter geheel. Het laat zien hoe het eruit ziet, hoe groot het is, waaruit het bestaat en hoe het werkt. 

Het aantal deelnemers voor de Lunch & Learn-sessies is beperkt. Inschrijven kan op www.assaabloy.academy.com

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten