Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Technologie

Bouwers kunnen voortaan levensecht door hun bouwplan wandelen

In Antwerpen opende Array een grote projectruimte waarin mensen, levensecht, in hun bouwplan kunnen stappen, meubels kunnen plaatsen of muurtjes verschuiven. Nu al wordt gekeken naar nieuwe locaties in Vlaanderen, en zelfs uitbreiding richting buitenland.

BKBC - 2024-09-17T080609.038
Array

Array is een initiatief van Antwerpenaren Wannes Kuyps, Bieke Hillen en Jente Kuyps, die al jarenlang actief zijn als respectievelijk vastgoedontwikkelaar, binnenhuisarchitect en technisch expert. Achter de schermen is het een knap staaltje hightech, maar voor mensen met bouwplannen is eenvoudig: om de twijfels omtrent hun toekomstig pand weg te nemen, zorgt Array ervoor dat ze samen met een vastgoedprofessional doorheen hun plan op ware grootte kunnen stappen.

“Als architect of projectontwikkelaar is het vaak geen evidentie om je klant mee te nemen in al die bouwplannen", aldus Wannes Kuyps van Array. “Hoe mooi ze soms ook zijn opgemaakt, het blijft iets theoretisch. Door het levensecht te maken, ga je bouwers, verbouwers of kopers kunnen inspireren en laten we hen de ruimtes echt ervaren en voelen. Er zullen zelfs wanden en meubels ter beschikking zijn, die je makkelijk in het plan kan plaatsen en wat alles nog realistischer maakt. Dat gaat veel mensen, die toch vaak maar één keer in hun leven bouwen, echt geruststellen en overtuigen.”

BKBC - 2024-09-17T080545.480
Array
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten