Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Technologie

Deloitte: Bullswap snelst groeiend techbedrijf

Deloitte heeft voor de tiende keer de snelst groeiende technologiebedrijven gerangschikt, en dit jaar steelt Bullswap de show. Met een indrukwekkende groei van 7.176 procent leidt het bedrijf de lijst.

Ontwerp zonder titel - 2023-11-13T170637.504
Bullswap

Bullswap, opgericht door Laurens Opitek, Jannes Valkeneers en Michiel Vandeweyer, behaalde niet alleen de hoogste eer in de algemene rangschikking, maar domineerde ook de categorie voor bedrijfssoftware. Ondanks het feit dat Bullswap nog nooit winst heeft gemaakt, zijn de groeicijfers opvallend. Het verhuurplatform heeft momenteel 10.000 gebruikers, die moeiteloos bouwmachines en andere apparatuur huren en beheren. Ongeveer 350 verhuurbedrijven hebben hun aanbod op Bullswap geplaatst, wat neerkomt op zo'n 100.000 huurbare machines. Zelfs bouwbedrijven en industriële spelers kunnen hun apparatuur rechtstreeks op Bullswap aanbieden voor verhuur, zonder tussenkomst van verhuurbedrijven.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten