Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Technologie

Tim Jacobs leidt Strabag Antwerpen

Tim Jacobs is de nieuwe regiodirecteur Antwerpen bij Strabag. “Tim geeft met zijn expertise en uitgebreid netwerk onze strategische agenda ‘Faster Together 2022’ mee vorm. Ons succes door partnerschap wordt met hem dan ook verder uitgedragen”, verklaart Patrick Deketele, afgevaardigd bestuurder van Strabag Benelux.

Tim Jacobs leidt Strabag Antwerpen
Tim heeft 15 jaar ervaring bij twee gerenommeerde klasse 8-aannemers. Na zijn studies ingenieur bouwkunde in Gent startte hij als werfleider en doorliep een traject in rechte lijn naar projectleider en projectdirecteur. Bijkomend behaalde hij in 2017 de executive master in real estate management aan de Antwerp Management School. Zijn ruime ervaring maakt hem de ideale kandidaat voor het regionale directieteam van Strabag in Antwerpen.
 
De innovatiedruk in de bouwwereld is groot. Het antwoord op de huidige noden beschrijft Strabag in haar 4-jarige strategie ‘Faster Together 2022’. De Strabag-succesformule ‘Teams Work’ wordt versterkt met een stijging van de efficiëntie door de inzet van nieuwe technologieën. Het gaat hierbij onder meer om het verder toepassen van BIM 5D en de LEAN-methode. De focus komt ook meer op partnerschapsmodellen, zoals het Strabag Teamconcept en een strategische aankoop.
 
Strabag Belgium opereert vanuit kantoren in Antwerpen, Gent, Genk en Brussel. Er wordt een omzet van 250 miljoen € gerealiseerd in de utilitaire en industriebouw en burgerlijke bouwkunde.  Strabag Belgium maakt deel uit van de internationale groep Strabag SE, die 75.000 medewerkers telt en een omzet van ongeveer 16 miljard € realiseert. 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten