Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Aluplast: design meets Technology in Gent

De mensen hebben weer zin naar beurzen te gaan. Dat tonen rond 40.000 bezoekers, die in oktober de Artibat in Rennes, Frankrijk hebben bezocht heel duidelijk aan. En dus is het voor aluplast geen vraag, of de onderneming er op de Polyclose weer bij zal zijn.

ALUPLAST_NL_PUBLI

Naast de smart-slide schuifdeur ligt de focus op het nieuwe energeto® neo systeemplat- form. Een raam, dat de klant wil. Dat is de claim van energeto® neo. Het onderscheidt zich door een modern en vooral tijdloos design. Bij de ontwikkeling stonden com- patibiliteit en verenigbaarheid op de voor- grond. Daarom is het nieuwe systeemplat- form net zo geschikt voor grote objecten als voor een architectenwoning. De innovatieve aluplast-technologieën garanderen een effici- ent gebruik van hulpbronnen, warmte-isola- tie, inbraakbescherming en bedieningscom- fort op het hoogste niveau.

De CO2-voetafdruk verkleinen

In haar 40-jarige geschiedenis heeft aluplast veel innovaties gelanceerd. Eerst en vooral de lijmtechnologie en powerdur, een speciale glasvezelversterkte kunststof, waarmee men het gebruik van staal tot een minimum kan reduceren of helemaal zonder staal kan. In tijden van gebrek aan grondstoffen en hoge staalprijzen een belangrijk aspect. Ook bij energeto® neo worden de staalversterkin- gen vervangen door powerdur - het systeem kan zo in vergelijking met een conventioneel, staalversterkt raam een 15 procent geringere CO2-voetafdruk hebben.

“Voor ons is duidelijk, dat de beurs niet zo zal zijn, als voor de pandemie. Maar we verheu- gen ons op veel persoonlijke en constructieve gesprekken met onze klanten en partners uit de hele wereld en hun onmiddellijke feedback op de nieuwe producten”, aldus aluplast-di- recteur Patrick Seitz.

Uitdraai gratis • Proefexemplaar aanvragen bij: aluplast GmbH, Christin Benz
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten