Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Bezoekers uit 78 landen naar Flanders Flooring Days

De derde editie van Flanders Flooring Days is nog maar net achter de rug en de organisatie draait al warm voor de volgende. Ook volgend jaar zijn producenten van soft en hard flooring welkom in ‘The Hub’ Kortrijk Xpo of kunnen ze bezoekers in hun eigen showroom in Vlaanderen ontvangen.

BKBC - 2024-09-20T120930.594
Flanders Flooring Days

Producenten, retailers, groothandels en architecten samenbrengen: dat zijn Flanders Flooring Days. Iedereen die ertoe doet in de wereld van zachte en harde vloeren en afgeleide producten vindt aan de start van de zomer de weg naar hun productiefaciliteiten en showrooms.

Initieel ontvingen ze daar alle bezoekers van het event. Sinds 2023 is er aanvullend een centrale Hub in Kortrijk Xpo, waar Europese deelnemers een beursstand kunnen inrichten.

Tijdens de derde editie kwamen 4.245 bezoekers uit 78 landen over de vloer. Naast Belgen kwamen de meesten mensen  uit Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen en Italië.

Van de deelnemers van vorige editie tekende 65 % nu al in om er volgend jaar opnieuw bij te zijn. 

BKBC - 2024-09-20T120951.297
Flanders Flooring Days
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten