Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Deceuninck zet 2020 in met nieuwe reeks in kunststof en aluminium

Deceuninck pakt uit met een baanbrekend concept. Met iCOR lanceert het bedrijf de allereerste universele bouwblok voor kunststof raam- en deurprofielen. De opvolger van hun Zendow en Zendow#neo reeks, gebaseerd op dit iCOR-principe, heet Elegant.

3.-Elegant---De-nieuwe-reeks-kunststof-ramen-en-deuren-van-Deceuninck

iCOR – Complexiteitsreductie in productieproces en logistiek.

Dankzij zijn doordachte vormgeving kan de iCOR-bouwblok moeiteloos met elke vleugelreeks gecombineerd worden. De voordelen liggen voor de hand: een enorme tijdwinst en flexibiliteit bij de productie, een ongeziene uitwisselbaarheid, een sterk verminderde complexiteit en dus een reductie in kostprijs.

Elegant – Hoogstaand design met een uitstekende performantie.

De iCOR-kern wordt voor het eerst toegepast op de nieuwe Elegant-reeks, waarvoor Deceuninck begin 2019 een Red Dot Design Award in de wacht mocht slepen. Elegant combineert superieure thermische isolatie met een ongeëvenaard strak design. Het is het fijnste kunststofprofiel op de markt en behaalt tegelijk de hoogste klasse inzake lucht-, water- en winddichtheid.

Synergie in look, feel en kleur met Deceuninck aluminium

Sinds enkele maanden lanceerde Deceuninck ook een aluminium collectie onder de naam Decalu. De voordelen van kunststof werden hierbij overgezet naar de nieuwe aluminium reeks. Zo hebben de aluminium profielen o.a. ingerolde dichtingen. Het grootste voordeel situeert zich echter in de unieke afstemming qua look en feel tussen Elegant en Decalu. Dankzij het Smart Colours principe van Deceuninck matchen de beschikbare kleurcoatings voor aluminium en kunststof perfect met elkaar. Beide materialen integreren in éénzelfde productie en project? Het wordt in 2020 allemaal mogelijk!

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten