Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Eerste architectuurlezingen @ Bozar met Cecilia Puga

ASSA ABLOY hernieuwt ook dit jaar zijn samenwerking met A+ Architecture en Bozar. Dit partnership levert opnieuw twee exclusieve architectuurlezingen op. Zet 20 februari 2024 alvast in je agenda, want dan staat de Chileense architecte Cecilia Puga voor de microfoon.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-12T133405.445
ASSA ABLOY

Doorheen het jaar organiseert de tandem A+ Architecture en Bozar een aantal exclusieve uiteenzettingen door en voor architecten. De eerste architectuurlezing van 2024 wordt verzorgd door de Chileense architecte Cecilia Puga. Zij bouwde in 1995 een onafhankelijke en vermaarde architectuurpraktijk op in Santiago, Chili. Haar portfolio bestaat uit diverse projecten, gaande van individuele huizen en collectieve huisvesting, over educatieve en industriële faciliteiten tot stedelijke ontwikkeling. Door de jaren heen werd het werk van Cecilia gelauwerd in tal van architectuurmagazines. Recente ontwerpen van haar hand zijn onder meer de cruiseterminal aan de Straat van Magellan en de openbare infrastructuur van het Queulat National Park in Patagonië. Sinds 2020 is Cecilia ook directeur van het Chileense museum voor precolumbiaanse kunst in Santiago de Chile.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten