Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Event rond stadsontwikkeling in het groeiende Roeselare

Centrumstad Roeselare evolueert richting 70.000 inwoners en bevindt zich in een periode van snelle groei en ontwikkeling. Met tal van bouwactiviteiten, staat de stad letterlijk in de steigers. Deze groei brengt echter uitdagingen met zich mee. Daarover gaat het event ‘Roeselare maakt stad – Stad maakt Roeselare’ op 18 juni.

BKBC - 2024-04-29T095429.643
Stad Roeselare

Om het hoofd te bieden aan deze uitdagingen, ging Roeselare  op zoek naar de juiste instrumenten, gedragen masterplannen en innovatieve ontwikkelingen. Op dinsdag 18 juni staan ze centraal ‘Roeselare maakt stad – Stad maakt Roeselare’.  

“Dit event is bijzonder boeiend voor professionals, maar evengoed voor al wie benieuwd is naar de visie die schuilgaat achter een stad in volle ontwikkeling”, aldus Nathalie Muylle, schepen van omgevingsvergunningen, ruimtelijk planningsproces en stadsontwikkeling. “Je leert er Roeselare kennen als een stad in transitie en verwerft inzichten van gerenommeerde professionals op het gebied van stadsontwikkeling, stadsvernieuwing en architectuur.”

Ook Jeroen de Willigen, partner en creatief directeur bij De Zwarte Hond geeft er een keynote. Hij was van 2016 tot 2020 bouwmeester in Groningen.

Meer info en inschrijven.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten