Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Install Day toont de veelzijdigheid van de Belgische installatiesector

Op vrijdag 18 oktober opent Install Day, dé vakbeurs die installateurs en fabrikanten/groothandels binnen de installatiesector verbindt. Bij de 230 fabrikanten op de zevende editie zijn heel wat nieuwigheden te ontdekken voor zowel de residentiële, tertiaire of industriële sector.

BKBC - 2024-10-07T095720.090
Techlink

Met de opkomst van nieuwe technologieën zoals duurzame energie en groene energieoplossingen, zullen elektrische installaties een nog belangrijkere rol gaan spelen in onze toekomst. Of het nu gaat om verwarming, ventilatie, sanitair, energiezuinige installaties, digitale elektrische trends of over elektrotechniek en meet- en regeltechniek, op Install Day kan de installateur er zomaar mee kennismaken.

Steeds meer elektro, verwarmings- en sanitaire installatiebedrijven worden trouwens totaalaanbieders. De beurs is de ideale plek om meteen te connecteren met het brede gamma van  fabrikanten, distributeurs en groothandels die ondernemers daarbij nodig hebben.

Techlink, de Belgische beroepsfederatie van fabrikanten, distributeurs, installateurs en bedrijven die actief zijn op het gebied van technisch onderhoud en energiebeheer binnen het Ecosysteem van de multifunctionele installaties, organiseert Install Day voor de zevende keer. Vorige editie verwelkomde meer dan 5.000 installateurs. Het is daarmee de grootste beurs voor de sector in België.

De toegang voor professionals is gratis.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten