Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

METAFA HOLLAND PRESENTEERT ZICH MET NIEUWE PRODUCTEN.

Metafa Holland is met al haar producten ook op de Belgische markt aanwezig en toont u een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag in aluminium en roestvast staal. Natuurlijk met krentrekbeveiliging, wat ook voor België een meerwaarde is! Daarnaast vindt u profielcilinders, ‘design’ modellen roestvast staal binnendeurbeslag, Keyline sleutelmachines en enkele noviteiten.

metafa

Het veiligheidsbeslag in breed- en smalschilden leveren wij voor de Belgische markt in standaard uitvoeringen o.a. PC 85, 92 en 110mm zonder inbraakcertificatie. Maar ook veiligheidsbeslag wat voorzien is van het SKG logo (Nederlands certificaat voor 3 of 5 minuten inbraak- werendheid). Daarmee biedt u uw klant een nog veiliger gevoel!Een deel van dit assortiment leveren we ook in een XXL uitvoering. Het XXL-beslag is speciaal gericht op renovatie, en dekt de oude bevestigingsgaten af.

Hiernaast presenteren wij verbeterd vastdraaibaar deurbeslag (voor gedeelde tuimelaar) wat van toepassing kan zijn bij nood- en vlucht- deuren naar EN 179 (deurkruk minimaal 40mm teruggebogen).

De hele lijn profielcilinders van Pfaffenhain, van standaard tot
gepatenteerde uitvoeringen tot 2034 en modulaire systemen, kunt u nader bekijken en uitproberen. Bij de Keyline machines kunt u deze verschillende systemen uitproberen hoe deze te reproduceren zijn. Voor de echte sleutelmaker zijn er ook mogelijkheden te zien voor het reproduceren van  autosleutels.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten