Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Nieuwe B2B-bouwbeurs in Brussels Expo

Futurebuild Belgium is de naam van deze nieuwe Belgische vakbeurs voor de bouwsector. Initiatiefnemers Fema, Feproma en Easyfairs lanceren de eerste editie op 5 en 6 februari 2025 in Brussels Expo.

Ontwerp zonder titel - 2024-01-29T164942.193
Adobe Stock

Met bijna 40% van de totale CO2-uitstoot staat de bouwindustrie voor grote uitdagingen. Er is flink wat werk aan de winkel om de uitstoot tegen 2050 tot netto nul te herleiden. Futurebuild Belgium wordt een unieke plek voor professionals uit de sector om elkaar te ontmoeten en een plan van aanpak te bepalen om die doelstelling te bereiken.

Organisator Easyfairs en strategische partners Fema en Feproma willen met Futurebuild Belgium voor een mooie synergie zorgen tussen producenten en handelaars in bouwmaterialen. De bedoeling is om een podium te bieden aan inspirerende exposanten en sprekers, projectontwikkelaars, architecten, ingenieurs, bouwhandelaren te ontmoeten, kennis te delen en connecties te smeden. 

Futurebuild Belgium vindt plaats op 5 en 6 februari 2025 in Paleis 7 van Brussels Expo. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten