Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

NIKO : Complete controle voor elk huis, elke keer weer

Comfortabeler wonen, veiliger leven en tegelijk energie besparen. Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je vanop een centrale plaats in huis (of zelfs van overal ter wereld) je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt en de controle bewaart over je voordeur.

Niko

Nieuwbouw, verbouwing, grondige renovatie of kleine renovatie: met Niko Home Control heb je voor elk project, elk budget en iedere klant een antwoord op de vraag naar huisautomatisering.
Dankzij zoneverwarming verwarmen je klanten elke kamer apart, op verschillende temperaturen én op verschillende momenten. Slimme ventilatie reageert op aanwezigheid en op de lichten in de kamer. Rolluiken, gordijnen en zonwering worden automatisch gestuurd. Met geconnecteerde schakelbare wandcontactdozen kunnen je klanten aangesloten toestellen met gemak aan- of uitschakelen en het energieverbruik van die toestellen meten. Via het touchscreen, een apart ecodisplay, smartphone en/of tablet hebben ze op elk moment zicht op hun energieverbruik in huis.
Niko Home Control koppel je gemakkelijk aan de systemen van verschillende kwaliteitspartners. De koppeling van de installatie gebeurt automatisch. Niko Home Control stuurt zo ook ventilatie-, verwarmings- en energiebeheersystemen van Renson, NIBE, Mitsubishi, Duco, Vaillant, Bulex, Saunier Duval en Smappee automatisch aan.
www.niko.eu/nikohomecontrol
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten