Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Ontdek de opbouw van een traditioneel plat dak tijdens webinar

TotaalDakConcept organiseert op dinsdag 30 mei om 10.00 het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’. Dit webinar richt zich op de basis: het traditionele platte dak. Het lijkt misschien simpel, maar de praktijk wijst vaak anders uit.

Webinar-'Een-gewoon-dak.-Is-dat-nou-zo-moeilijk'


Er gaat vaak heel wat mis op dat platte dak. Marco de Kok van SGS Intron Certificate laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat de grootste struikelblokken zijn en hoe je fouten moet voorkomen. Hoe moet het dan wel? Hoe ziet de opbouw er uit van een traditioneel dak? Ook dat laat hij zien. En, hoe belangrijk zijn is Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen hierin?

Aan het woord komen ook leden van TotaalDakConcept. Zij  laten zien welke materialen geschikt zijn en waar je op moet letten bij de realisatie van een goed, traditioneel dak. Het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ is interessant voor architecten, opdrachtgevers en uitvoerende partijen. Aanmelden voor het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ kan via deze link: https://ntp.webinargeek.com/webinar-totaal-dakconcept 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten