Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Pollutec 2023: Internationale referentiebeurs voor milieu- en klimaatsector

De countdown is begonnen voor Pollutec 2023, de meest geanticipeerde internationale beurs voor de milieu- en klimaatsector. Van 10 tot 13 oktober 2023 zullen duizenden professionals uit alle sectoren samenkomen in Lyon Eurexpo om innovatieve oplossingen te presenteren die onze planeet kunnen helpen bij de enorme uitdagingen van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en vervuiling.

51588574415_7ed22687f9_k

Met een indrukwekkend 45-jarig bestaan heeft Pollutec bewezen de etalage te zijn voor vooruitstrevende oplossingen en goede praktijken binnen de industrie. Dit jaar zal de beurs maar liefst 2000 exposanten ontvangen, met 180 avant-première innovaties die gepresenteerd zullen worden. Dit is de perfecte gelegenheid voor professionals om nieuwe technologieën en concepten te ontdekken die het potentieel hebben om de wereld te transformeren.

Een van de belangrijkste kenmerken van Pollutec is het rijke conferentieprogramma dat wordt aangeboden. Met 450 conferenties verdeeld over de officiële tribune en 14 verschillende themaruimtes, biedt de beurs een platform voor discussies, debatten en workshops over de meest actuele onderwerpen in de sector. Van afvalbeheer tot energie-efficiëntie, van watermanagement tot duurzame bouwsector, er is voor elk wat wils.

Met de deelname van 130 landen vertegenwoordigt Pollutec een wereldwijde gemeenschap van professionals die zich inzetten voor een duurzamere toekomst. Dit is de plek waar experts, beleidsmakers en bedrijfsleiders samenkomen om hun kennis en ervaring te delen en samen te werken aan innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.

Naast de uitstekende zakelijke kansen die Pollutec biedt, omvat de beurs ook internationale business meetings en een internationaal forum in HAL 4. Dit creëert een stimulerende omgeving waar professionals uit verschillende landen en sectoren elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en waardevolle contacten kunnen leggen.

De ecologische transitie versnellen is een collectieve inspanning, en Pollutec speelt een cruciale rol in het bijeenbrengen van de juiste mensen en middelen om deze missie te volbrengen. Het is een unieke gelegenheid om geïnspireerd te worden door innovatieve ideeën, kennis op te doen tijdens conferenties en workshops, en deel uit te maken van een wereldwijde beweging die streeft naar een duurzamere en schonere planeet.

Dus noteer het alvast in uw agenda: van 10 tot 13 oktober 2023, in Lyon Eurexpo, voor de Pollutec 2023 beurs. Laten we samen de ecologische transitie versnellen en bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal!


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten