Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Polysun op Polyclose

Voor de allereerste keer is Polysun, specialist in zonwering in isolatieglas, aanwezig op de internationale vakbeurs Polyclose. De zonweringssystemen in isolatieglas van Polysun zijn geschikt voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechnieken en passen dus perfect op deze beurs.

Polysun1

Energieneutraal bouwen

De technische waarden die energieneutraal bouwen vraagt, zijn niet de minste.

  • U-waardes van 0,6 W/m²K;
  • flexibiliteit in zonwering bij meer of minder zonbelasting;
  • lage G-waardes.

Polysun ontwikkelde een concept van glassamenstelling, Polysunsysteem en aansturing dat tegemoet komt aan al deze eisen en soms zelfs meer dan dat.

Gevelaansturing

Gebouwbeheerssystemen worden vandaag de dag veelvuldig toegepast om de isolatie-, ventilatie-, koel- en verwarmingseisen in te kunnen vullen. Zonwering geïntegreerd in het isolatieglas kan direct worden ingezet om de warmte van de zon en het licht meer of minder toe te laten. Dit door de lamellen centraal open of dicht te kantelen.

Natuurlijk doorzicht – daglicht

Niemand voelt zich prettig in een ruimte zonder ramen en glas. Iedereen functioneert het best in natuurlijk daglicht en contact met de buitenwereld. Zicht op de buitenwereld en frisse lucht zijn belangrijk. Met de systemen van Polysun, zonwering tussen glas met lamellen, kun je draai-, kip- en schuiframen bedienen. Je kan ze dus open of dicht kantelen, zodat je frisse lucht binnen kunt laten en de hoeveelheid licht naar eigen wens kunt bepalen.

Polysun is te bezoeken in hal 4 op standnummer 4340 of kijk op www.polysun.be.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten