Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Privacy-oplossingen met HoriZen

Batibouw 2017 Privacy is voor veel mensen belangrijk. Voor wie in een rijhuis of een appartement woont, of voor wie een kleinere tuin heeft, komt een duurzame privacy-oplossing dan ook als geroepen. Onder de noemer HoriZen biedt Betafence vanaf nu een nieuw, uitgebreid assortiment privacy-systemen aan. Het nieuwe assortiment wordt getoond op Batibouw.

betafence
Copyright: 2013 Schembecker Fotodesign

De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. HoriZen is er in verschillende materialen, met diverse trendy designs en in een waaier van hedendaagse kleuren. Tal van decoratieve accessoires en opvallend slimme features vervolledigen het aanbod. Aangezien al die elementen gecombineerd kunnen worden, heeft de eindgebruiker onbeperkte mogelijkheden om zijn omheining te personaliseren en zo unieke toepassingen te creëren in de tuin, om het huis en rond het terras. Kortom, er is een oplossing voor elke locatie waar privacy gewenst is.

HoriZen is verkrijgbaar in de materialen Composiet, Alu, Glas, Laminaat en Textiel. Elk van deze vijf esthetische afwerkingen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een persoonlijke toets aanbrengen in het ontwerp is mogelijk door het toevoegen van één van de decoratieve panelen uit het assortiment. En een stijlvol, maar tegelijk functioneel accent voor een origineel terras kan worden gelegd met een led-lichtstrook. De panelen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en vormen. De bijhorende HoriZen enkele en dubbele draaipoorten maken het Betafence-plaatje compleet.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten