Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Renson innoveert op Polyclose

Fixscreen doekzonwering en Invisivent raamverluchtingen: ontdek alle nieuwigheden op de Renson stand 1.410 / 1.510 op Polyclose.

renson_1
info@sourbronfotografie.be

Fixscreen Minimal voorbouw

Vanaf Januari 2020 is de nieuwe Fixscreen Minimal voorbouwscreen beschikbaar voor België. Met deze gepatenteerde update van de bestaande Fixscreen doekzonwering legt Renson de lat nog een stuk hoger op het vlak van design voor subtiele na-installatie. Hiermee komt er een antwoord op de stijgende vraag naar na-installatie van doekzonwering bij recente nieuwbouwwoningen en renovaties waar inbouw van doekkasten en zijgeleiders ‘achter slag’ in de gevel niet meer mogelijk is. Een minimale impact op de gevel (met zijgeleiders van amper 20 mm breed) en de superstrakke afwerking (waarbij op de zijgeleiders geen enkele schroef te zien is en ook de voetplaatjes en binnengeleider van de zijgeleiders in aluminium zijn afgewerkt) zorgen ervoor dat doekzonwering voortaan zelfs bij na-installatie amper nog opvalt.

Standaard akoestisch geïsoleerde raamverluchtingsroosters

Renson stelde z’n (standaard akoestisch geïsoleerd) Invisivent Air en Comfort raamverluchtingsrooster al uitgebreid voor (met montagedemo’s) op de vorige editie van Polyclose. Kwestie van dit keer de realistische combinatieoplossing gemonteerd op het raam in de kijker te zetten, werken ze voor Polyclose samen met deze systeemleveranciers voor de raamdoorsnedes op onze stand: Aliplast, Veka, Reynaers, Sapa, Kawneer. Ook op de stand van Kawneer (1.352) en Veka (1.340) is de IVV Comfort op het raam gemonteerd te zien. Op de Optimont-Lecot stand (1.338) vind je de Invisivent Air terug.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten