Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Sattler heeft een breed leverings­programma en de perfecte kwaliteiten voor pergolazonweringen

Sattler werkt continu aan zijn assortiment – ook buiten de huidige vijfjaars-kollektie om. Met de juiste timing, wordt tijdens de vakbeurs Polyclose een nieuwe pvc-kwaliteit aan-geboden, die een mooie aanvulling betekent op de bestaande kwaliteiten.

Sattler

Covermaster Pergola is een licht, éénzijdig pvc-gecoat weefsel, dat dankzij een bijzondere weef- en coattechniek voldoet aan de eisen waaraan een ZIP-bespanning op een pergolazonwering moet voldoen. De pvc-bovenzijde heeft een fijne structuur meegekregen, gecombineerd met een textiele look aan de onderzijde en is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

Een andere pvc-kwaliteit die zich al enige jaren heeft bewezen, is Pergola Opaque, een tweezijdig pvc-gecoat weefsel met een blockout-functie. Het is voorzien van een matte lak en naar keuze verkrijgbaar met een glad of gestructureerd oppervlak. Pergola Opaque is een veelvuldig ingezette kwaliteit voor intensief en langdurig gebruik, bijvoorbeeld in de horeca.

De acryl-kwaliteit All Weather biedt perfecte bescherming tegen zowel zon als regen. Dankzij de speciale coating heeft deze stof een extreem hoge waterkolom, zonder het textiele karakter te ver-liezen. Hierdoor is ook deze kwaliteit zeer interessant voor horecatoepassingen.

Firemaster beschikt over speciale vlamvertragende eigenschappen en maakt deze kwaliteit in het bijzonder interessant voor die projecten waar brandveiligheidseisen verlangd worden. Uitgerust met een regendichte coating is Firemaster zeer geschikt om toe te passen in de horeca.

De pvc-vrije collectie Twilight met de designseries Pearl, Metal en Space maken als screen of on-derliggende serrezonwering het aanbod compleet.

Sattler – Thinking HighTEX!    
U vindt ons in Hal 4, Stand 4122!

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten