Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Seminarie focust op bescherming van betonconstructies

Op dinsdag 14 november brengen FEREB en BUILDWISE de bouwsector samen voor een seminarie over de "Bescherming van betonconstructies: waterdichting & brandbescherming". Het evenement vindt plaats in de nieuwe gebouwen van BUILDWISE, gelegen aan de Kleine Kloosterstraat 23 te Zaventem.

Ontwerp zonder titel - 2023-10-05T104240.140
Adobe Stock

Beton staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, maar is niet immuun voor schade door factoren als vocht en brand. Om dit te voorkomen, hebben de initiatiefnemers vooraanstaande experts uitgenodigd om hun kennis en praktijkervaring te delen en oplossingen aan te reiken.

Het programma biedt een rijke verscheidenheid aan inzichten. Ing. Bram Dooms, Labohoofd bij Buildwise, zal het belang van onderhoud en bescherming van betonconstructies introduceren. Daarnaast zullen deskundigen zoals Dominique Van Den Broeck van Mapei, Pieter van Nes van Nestaan, Sven Meersman van Renotec, Bob Lambermont van Penetron, en Glenn Puystjens van Sika dieper ingaan op onderwerpen als waterdichting, brandbescherming en zelfgenezende technologieën.

Het seminarie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een kans om te netwerken tijdens de receptie na afloop. Deelname is mogelijk voor leden van FEREB en BUILDWISE voor €80,00 + BTW, terwijl niet-leden welkom zijn voor €110,00 + BTW. 

Programma en inschrijven

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten