Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Sortimo pakt uit met laadfiets

Sortimo, specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen, toont op Batibouw verschillende innovatieve lijnen en producten, zoals de laadfiets ProCargo CT1.

Sortimo

De ProCargo CT1 (foto) is een revolutionaire laadfiets die tegelijk het lichtste en meest milieuvriendelijke bedrijfsvoertuig is. Met een gepatenteerde hellingtechnologie, een uitstekende wendbaarheid in bochten en een uniek systeem voor ladingbeveiliging is de ProCargo CT1 een snel en gezond transportmiddel voor druk stadsverkeer.
 
Voor een geïntegreerde ladingbevestiging in bedrijfswagens is het nieuwe ProSafe-bevestigingssysteem de betrouwbare oplossing, voor een veilig transport zonder beschadigde materialen. Ladingbevestiging gebeurt via de steunen, vloerplaten, verbindingsprofielen en vloermontagerails.

De nieuwe TopSystem-dakdrager kan makkelijk gemonteerd worden op elk type bedrijfsvoertuig. De lichtgewicht constructie garandeert een hoge laadcapaciteit bij een laag nettogewicht.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten