Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Sunshade experts

Sunshade experts werd opgericht in 1993. Dankzij de gedurfde visie van de eigenaar en het vermogen om te anticiperen op trends in de branche, zijn we in de loop der jaren een Europese leider geworden in de markt voor zonwering.

Sunshade_1

We bieden momenteel meer dan 100 producten aan, welke verdeeld worden naar 16 landen over de hele wereld met onze eigen transportvloot welke 3,5 miljoen km per jaar maakt. We hebben in totaal 25.000 m2 productieruimte, waardoor we één van de meest flexibele bedrijven in de branche zijn, die veel projecten uitvoert naar de wensen van de klant. We hebben één van de modernste machineparken voor de productie van screens en geconfectioneerde doeken. Onze enorme voorraden garanderen de continuïteit van leveringen. Onze uitgebreide afdeling van constructeurs zorgt voor de continue ontwikkeling van onze producten. Onze sterktes zijn:  vele jaren ervaring, kennis, technische mogelijkheden en het vermogen om snel te reageren op de behoeften van onze klanten.

Contactgegevens: info@sunshade-experts.com - tel: +31 631 59 09 15

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten