Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Talrijke ventilatie-oplossingen op Install Day

Op vrijdag 18 oktober 2024 ontvangen Embuild en Techlink de installatiesector in Brussels Gate tijdens Install Day. Op standen 187 & 194 toont DUCO de vertrouwde en nieuwste ventilatietechnieken voor de nieuwbouw- en renovatiemarkt.

BKBC - 2024-09-16T150239.583
DUCO

Traditionele systemen draaien continu, wat vaak leidt tot energieverlies. De DucoBox Focus, DucoBox Energy Comfort Plus, en DucoBox Energy Premium ventileren enkel daar waar nodig en in de juiste hoeveelheid. Dit resulteert in een energiebesparing tot 40% in vergelijking met traditionele ventilatiesystemen.

De drukgestuurde dakventilator Duco RoofFan garandeert een optimale verdeling van luchtstromen met een afvoercapaciteit tot 3000 m³/h bij 150 Pa. Geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouw van appartementsgebouwen. De Intelli Air Valve (iAV) regelklep zorgt voor een energie-efficiënte oplossing met tot 55% energiebesparing.

Om de installateur te ontzorgen ontwikkelde het bedrijf verschillende tools, zoals de DUCO Pricing Tool en de DUCO Start-up Service. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten