Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Tramac Benelux viert gouden jubileum

Tramac Benelux viert dit jaar zijn 50-jarige bestaan en dat zullen de klanten merken. De klanten zullen tijdens de beurs Matexpo (Kortrijk) in september extra feestelijk ontvangen worden.

tramac
Tramac
Ook worden dit jaar speciale voorwaarden toegekend. Zo geeft de onderneming vijf jaar garantie op de sloophamers van Montabert (tot 450 kg) voor mini-gravers. Ook de andere producten zijn dit jaar extra aantrekkelijk.

Tramac Benelux werd opgericht in 1967 en is sinds 1970 invoerder in de Benelux van het merk Montabert (hydraulische sloophamers en perforatoren van topkwaliteit). Tramac streeft steeds naar kwaliteitsvolle producten met een passende service. Montabert werd daarom aangevuld met gereputeerde merken zoals Demarec (sloopgrijpers, scharen en crushers), REMU-zeefbakken, OilQuick (volautomatische snelwissels), heiblokken van ICE, aanbouwfrezen van Rockwheel en Trapac-trilplaten van eigen makelij. Verschillende andere aanbouwdelen zijn eveneens verkrijgbaar zoals breekbakken, grondboren en specifieke producten voor steengroeves. Intussen werd een servicepunt geopend in de buurt van Gent en wordt eveneens uitgekeken om in Nederland een passende organisatie te starten.

 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten