Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

paywall Van der Valk Solar Systems: Solar montagesystemen voor elke type dak of ondergrond

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 een van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een kantoor en magazijn in het VK en Zweden, en een kantoor in Spanje, en is momenteel actief in 13 landen.

DJI_0005-bewerkt-CMYK-150-dpi

Eigen ontwikkeling en productie

De montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen productiefaciliteit in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Van der Valk Solar Systems is een onderdeel van familiebedrijf Van der Valk Systemen, al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten.
De totale bedrijfsoppervlakte bestaat uit 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen. Met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën worden producten en systemen hier snel en nauwkeurig ontwikkeld, gefabriceerd en getest.

Drie kernwaarden

Van der Valk Solar Systems toetst al zijn activiteiten aan drie kernwaarden: Innovatief, Betrouwbaar en Klantgericht. De bedrijfsleiding daarover: "Innovatie is onze passie én onze kracht. Innoveren is een doorlopend proces bij onze productontwikkeling, maar ook bij onze bedrijfsvoering in het algemeen. Met vooruitkijken en anticiperen behouden we onze slagkracht en kunnen we klanten nét iets meer bieden dan zij verwachten."

Waarom Van Der Valk Solar Systems?

  • Innovatieve systemen ontwikkeld volgens wereldwijd geldende normeringen
  • Snelle en betrouwbare leveringen dankzij een modern machinepark en grote voorraden
  • Systeemleverancier sinds 1963
  • Gratis te gebruiken software voor projectontwerp en -calculatie
  • Alle systemen toepasbaar op elk type dak of ondergrond
  • Snelle montage dankzij voormontage van essentiële onderdelen
  • Alle systemen verkrijgbaar in zowel portrait- als landscapeconfiguratie
  • Diverse systemen ook leverbaar als kant-en-klare kit


Van Der Valk Solar Systems
Westernesse 18
2635 BG Den Hoorn
+31174212223
info@valksolarsystems.nl
www.valksolarsystems.com

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten