Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

VIAVAC GBL: Wendbare glaszuiger voor het plaatsen van glas tot 500 kg

VIAVAC presenteert nieuwste glaszuiger tijdens Polyclose. Tijdens Polyclose 2020 presenteert VIAVAC, specialist op het gebied van vacuüm hijsgereedschappen, haar assortiment glaszuigers. Het in Nederland gevestigde bedrijf introduceert daarnaast ook haar laatst ontwikkelde product, namelijk de VIAVAC GBL.

viavac

Klein formaat voor groot hijswerk

De VIAVAC GBL is een zeer compact en veelzijdig inzetbaar hijsgereedschap voor glaspanelen tot 500 kg.
Deze glaszuiger is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig plaatsen van een groot scala glazen gevelelementen en ruiten. Dankzij de compacte afmeting kan de glaszuiger tussen gevel en steiger worden gehesen en biedt uitkomst bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ook bij het realiseren van een serre met lange glaspanelen, is de VIAVAC GBL goed inzetbaar, vanwege extensies die doorbuigen van het glas tegengaan. Dankzij het dubbele vacuüm circuit is de veiligheid optimaal gegarandeerd, conform de Europese norm EN 13155.

Functies

•    90º kantelen van verticaal naar horizontaal met borging in de verticale stand.
•    360º draaien met borgingsmogelijkheid iedere 90º.
•    Radiografische afstandsbediening voor het aanzuigen en lossen (optioneel).

VIAVAC vacuum lifting

VIAVAC is fabrikant van een range glaszuigers voor het veilig en beschadigingsvrij plaatsen van glas. Dit kan vlakglas zijn, maar ook voor gebogen glas biedt VIAVAC slimme oplossingen. Doordat de apparaten in eigen huis worden ontwikkeld, kan er snel worden ingespeeld op vraagstukken uit de markt. Naast koop zijn de vacuüm hijsgereedschappen ook te huur. VIAVAC beschikt over een eigen huurvloot. Met dagelijkse transporten door heel Europa, is zij in staat snel te leveren. Het transport wordt geheel door VIAVAC georganiseerd en ontzorgt hiermee de klant. Tijdens Polyclose vindt u VIAVAC vacuum lifting op standnummer 4418
Bedrijfsweg 6, 3411 NV, Lopik NL
Tel.: +31 (0)348 - 449 660
Email: info@viavac.be Website: www.viavac.be

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten