Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Volledige controle over individuele verwarmingszones

Batibouw 2017 Met de nieuwe Touch E3 zoneregeling van Radson krijg je volledige controle over je verwarmingsinstallatie en kan je vanop afstand elke radiator bedienen en zones individueel regelen. De nieuwe draadloze thermostaatknoppen van Radson zorgen ervoor dat alle radiatoren en radiofrequente elektrische radiatoren mee in het systeem kunnen worden geïntegreerd. De vernieuwde Touch E3, die in primeur wordt voorgesteld op Batibouw en verkrijgbaar zal zijn vanaf april, vormt zo de verbindende component tussen alle warmteoplossingen van Radson.

radson

Het bedrijf heeft in zijn gamma naast radiatoren onder andere ook vloerverwarming, ventilo-convectoren en elektrische radiatoren. Daardoor kan één totaaloplossing aan de klanten worden aangeboden, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en dit ongeacht de keuze van energiebron. Met de vernieuwde Touch E3 gaat Radson nog een stapje verder. Het is de perfecte manier om je gekozen warmteoplossing op een intuïtieve, comfortabele en flexibele manier te regelen.

Verschillende zones kunnen individueel en vanop afstand worden gestuurd. Een tijdje voor je terugkeert van een uitstapje kan de verwarming worden geactiveerd zodat het huis bij thuiskomst gezellig opgewarmd zal zijn. Met een handige app is het mogelijk de volledige controle van de Touch E3 over te nemen vanop een smartphone of tablet. Er is dus geen bijkomende bedieningsmodule meer nodig op de muur van de woonkamer. Het is zelfs mogelijk om op deze manier de verlichting tijdgestuurd te regelen om extra sfeer in de woning te creëren.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten