Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vastgoed en Immo

Belgische vastgoedwereld verzamelt op Realty

De 16de editie van Vastgoedbeurs Realty vindt plaats op dinsdag 17 en woensdag 18 september. Dit jaar staan er drie thema’s centraal die de sector wakker houden: The Future of Cities, de “S” in ESG en de veerkracht van de vastgoedsector.

BKBC - 2024-06-25T163314.084
Story Fwd

Met het centrale thema ‘The Future of Cities’ wil Realty de focus dit jaar leggen op de uitdagingen die moderne steden vandaag de dag ervaren: Wat zijn de stadsprojecten en evoluties op het gebied van stedelijke ontwikkeling? Is er vooruitgang geboekt op het gebied van klimaatadaptatie? Wordt Brussel een modelstad in Europa met zijn recente stedelijke ontwikkelingen? Hoe gaat de vastgoedsector om met de Green Deal? En zal AI het gezicht van de vastgoedsector veranderen?

Sprekers die een verschil kunnen maken, beantwoorden een aantal belangrijke sociale vraagstukken binnen de vastgoedsector. Wordt betaalbare huisvesting anders aangepakt in Vlaanderen, Brussel en Wallonië? Wat raden experten aan? Wat is de impact van fenomenen als NIMBY en BANANA? Wat is ‘een inclusieve stad’? Hoe kunnen stedelijke planning en lokale infrastructuur bijdragen aan het bereiken van dit doel?

Tot slot zullen de Captains of Industry hun visie ook delen over trends, vooruitzichten en de financiering van de verschillende segmenten van de vastgoedmarkt.

Meer info.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten