Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vastgoed en Immo

De Regie der Gebouwen publiceert activiteitenverslag

De Regie der Gebouwen, de vastgoedbeheerder van de Federale Staat, heeft haar activiteitenverslag 2022 gepubliceerd.

Ontwerp zonder titel - 2023-10-25T120909.749
Adobe Stock

Het activiteitenverslag 2022  van de Regie der Gebouwen geeft een overzicht van de projecten in ontwikkeling en in uitvoering, de interne en externe evenementen, het beleid rond duurzame ontwikkeling en personen met een beperkte mobiliteit en de tools die intern ontwikkeld werden om een optimale dienstverlening te bieden.

Het jaar 2022 bij de Regie der Gebouwen, dat zijn ook 832 medewerkers, 923 complexen verspreid over ongeveer 7,2 miljoen m² en 1.259 gepubliceerde overheidsopdrachten. Het was ook het jaar van de terugkeer naar kantoor na de coronacrisis, de invoering van het hybride werken en de rationalisering van de vastgoedportefeuille.

“De Regie heeft ook verder gewerkt aan het Nationaal Energie- en Klimaatplan (NEKP) en aan de rationalisering van haar vastgoedportefeuille”, aldus administrateur-generaal Laurent Vrijdaghs. “In het kader van het Masterplan ‘Gevangenissen’ werden twee nieuwe penitentiaire centra officieel ingehuldigd.”

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten